Voorspellingen

De Tekenen van de Eindtijd in 2018
De Waarheid over de eindtijd

Komt Jezus terug in 2018? Is de opname nabij? Leven we in het einde der tijden?

Volgens verscheidende websites, zoals dezonengods.com, zijn de laatste maanden van dit universum ingegaan en is de opname te verwachten in december 2018. Talloze visioenen en uitleg van verscheidende profetieën gaan actief rond op het internet; bijvoorbeeld via Jan van Barneveld, Frank Ouweneel en Henk van Zon.

Daarnaast hebben we nog maar net de meest bloedige eeuw achter de rug die de mensheid ooit heeft gekend!  Natuurrampen blijven toenemen, volgens vrijwel elke klimatoloog. De onrust in de wereld wordt met de dag groter!  

Maar…. aan de andere kant zijn er ook actief Bijbelse twijfels te stellen bij deze lezing! Terecht merkte dhr. Dick van den Noort immers op dat “Jezus de tekenen van de eindtijd niet voor niets gaf”.  Ook Derek Prince wijst hierop in zijn boek ‘De Eindtijd, wat gaat er gebeuren?’

Maar dan moeten we deze tekenen inderdaad ook écht letterlijk nemen!

Bijvoorbeeld. Wanneer Jezus in de Bijbel namelijk voor de allereerste maal over de eindtijd heeft (Matheus 11), noemt hij immers namen van steden op die in de eindtijd er flink ervan langs krijgen. Het klinkt bijna als een scenario voor een Derde Wereldoorlog. Alleen… al deze steden die Jezus bij naam noemt (Chorazida, Batsaida etc) bestaan niet meer.

Is hier sprake van een metafoor? Of zit het anders in elkaar?

Nog een voorbeeld. Wanneer Jezus in Mattheus 23 en 24 het zeer uitgebreid over de eindtijd heeft, zoals de opname, geeft hij actief aan wanneer deze plaats zal vinden: “voorwaar Ik zeg u, deze generatie zal niet voorbij gaan eer dit alles geschiedde..”

Maar denk je dan, die generatie is toch al voorbij gegaan?

Derde voorbeeld. Het boek Openbaringen in de Bijbel gaat, zoals bekend, alleen maar over de eindtijd. Maar wanneer zegt dit boek eigenlijk zelf dat het plaats zal vinden? Het antwoord staat al in de allereerste profetie die het boek geeft (Openbaringen 1:7): zelfs de mensen die Jezus aan het kruis doorstoken hebben zullen het nog meemaken.

Wat is hier aan de hand? Want die zijn immers toch ook allang niet meer in leven?

Inderdaad. En daarom vonden wij het broodnodig om een boek uit te brengen over dit onderwerp. De twijfels over de klassieke lezing van ‘de eindtijd’ zijn groot. Een alternatieve versie wint de afgelopen jaren dan ook steeds meer grond in christelijk Nederland.

Benieuwd wat deze versie inhoudt? Schrijf je dan nu in voor ons boek die eind 2018 zal verschijnen. Laat je mail-adres hieronder achter en wij zullen je enkel alleen maar mailen wanneer het boek beschikbaar is op bol.com (en nergens anders voor)

 

Ga terug naar de homepage